Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Filmmagazinok képes leírás - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu
részletek »

Filmmagazinok - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinefilmek.tlap.hu » Filmmagazinok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Ázsiafilm

Ázsiafilm

Az ázsiai filmek portálja, hírekkel, ismertetőkkel és magyar feliratokkal. Színészek és rendezők rovat, illetve a fórum segít eligazodni az ázsiai mozi világában. Minden, amit az ázsiai filmekről tudni lehet és kell. Nézd meg, ha nem hiszed!

CineMatrix

CineMatrix

Itt megtalálsz minden filmes érdekességet, híreket amire csak vágyhatsz! Filmpremierek, kritikák, előzetesek és galériák. Mi történik a kamerák előtt, mi történik előttük. Naponta új információk a mozifilmek világából. Az Indextől megszokott kritikák mellett bemutatjuk a teljes magyarországi filmkínálatot, információkkal szolgálunk a népszerű illetve szakmai figyelemre érdemes alkotásokról, készítőikről és a szereplőkről.

Filmajánló magazin

Filmajánló magazin

Magazinunk elsődleges célja, hogy a hazai bemutatású mozifilmekhez kedvet csináljon. Így a filmek forgalmazóinak segítségével jelentetjük meg a filmek adatlapját, előzeteseit és jelenetképeit. Folyamatosan bővülő adatbázisunk nem csak a mozirajongók böngészik haszonnal: a televíziókban előbb vagy utóbb felbukkannak a mozifilmek. Filmajánló írásainkat a színészekkel, rendezőkkel címkéztük, így a kedvencekről szóló írások egy csokorba, azaz egy oldalra gyűlnek össze. Kereshető, betűrendes sztárlistánkból pillanatok alatt megtalálható az adott színész. Választott már hétvégére filmet magának? Segítünk!

fportal

fportal

Oldalunkat azért hoztuk létre, hogy Magyarország nagyobb mozijaiban vetített filmekről könnyen lehessen informálódni, tájékozódni a bemutatókról, előzetesekről, illetve egyszerűen jegyet lehessen foglalni az előadásokra.

Magyar film

Magyar film

Oldalunk a magyar filmért van, létezik, él, hal, ír, olvas, és néz. Webkettes alapokra helyezett játéktér, ahol a kedves olvasók aktív felhasználóként alakíthatják az adatbázist, gyárthatják a tartalmat, tölthetik és javíthatják a filmek adatlapjait.

VOX Magazin

VOX Magazin

A mozipremiereknél megtaláljátok a legfrissebb hazai bemutatókat, rákattintva elolvashatjátok a tartalmát, valamint kritikánkat. Szavazhattok is az adott filmre de rákattinthattok a premierdátumra, rendezőre, szereplőkre, forgalmazóra is és azonnal kaptok egy teljes listát róluk.

Tuti menü