Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Film adatbázisok képes leírás - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu
részletek »

Film adatbázisok - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinefilmek.tlap.hu » Film adatbázisok
Keresés
Találatok száma - 9 db
Filmadatbázis

Filmadatbázis

Tízezer film, harmincezer színész az egyik legnagyobb magyar filmes adatbázisban. Az adatbázis folyamatosan bővűl a heti mozi, DVD és Bluray mejelenésekkel. Az oldalon friss hírek, nézettségi adatok és toplista segít egy remek esti kikapcsolódás kiválasztásában.

Filmclub

Filmclub

A filmclub egy dinamikusan fejlődő, filmes adatbázis jelleggel üzemelő weboldal ahol minden filmbarát megtalálja az Őt érdeklő információt. Elsősorban filmkritikákat találsz nálunk de hirek és tv műsor is rendelkezésedre áll, hogy ne maradj le semmiről.

Filmindex

Filmindex

Filmes filmadatbázis ami egy másik projekt mellék termékeként jött létre.Az adatbázishoz bárki hozzáférhet és szabadon használhatja. Az adatbázist a filmforgalmazók információi és képei alapján bővítjük, de publikus és ingyenes helyekről is szerzünk be információkat.

Filmkatalógus

Filmkatalógus

Az egyik legnagyobb magyar filmes portál. Az oldal, ahol mindent megtudhatsz kedvenc filmeidről, színészeidről! Nálunk közel 10 ezer darabból álló film adatbázis van kiépítve, közel 20 ezer színésszel. Rengeteg kép és előzetes is található az oldalon.

Hungarian Movie Database

Hungarian Movie Database

Az oldal részletes és egyszerű keresőjével kereshetünk az adatbázisban a filmnévjegyek és alkotói névjegyek, adatlapok, valamint a rengeteg hozzájuk társított egyéb információk (díjak, stáblista, filmlista, kapcsolódó cikkek, képgalériák, linkek, videók, bevételi és technikai adatok, kontaktszemélyek, cégek stb.) között.

IMDb

IMDb

Az internet legjobb filmes adatbázisa, a legrészletesebb információkkal mozifilmekről, TV sorozatokról, rendezőkről, színészekről. A rengeteg információ mind statisztikává formálható az online keresésektől az elért bevételekig. Sajnos csak angol nyelven elérhető még de remélhetőleg hamarosan jelentkeznek a magyar verzióval is.

Mozi-Filmek - Online film magazin

Mozi-Filmek - Online film magazin

Látogasd meg filmes oldalunkat és böngéssz a legfrissebb filmek hírei között! Légy Te az első a haveri körödből, aki a legújabb filmek legfrissebb előzeteseit elsőként látja! Honlapunkon többek között elolvashatod a legfrissebb filmes híreket és sztárpletykákat. A filmelőzetesek szekció felvonultatja a legújabb film trailereket, a film adatlapok között pedig tutira megtalálod azokat a filmeket, amelyeket szeretsz és minden információt meg is tudhatsz róluk! Ne habozz, böngészd Online film magazinunkat!

Online mozi premierek

Online mozi premierek

Online mozi premierek amit Magyarországon vetítettek, vagy vetíteni fognak. Itt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb filmeket amire érdemes elmenned. Naponta frissülő adatbázis soha nem maradsz le a legújabb mozi filmekről. Egyedi tartalom leírások, hozzászólási lehetőséggel. Melyik online film a legsikeresebb most a mozikban? Válaszd ki tetszésed szerint, melyik filmre érdemes elmenni most a mozikba. Ezen a filmes portálon rátalálsz a legújabb és a legaktuálisabb mozifilmekre, és rettentő gyorsan kiválaszthatod, melyiket fogod megnézni. Műfaj, ország, név szerint is kereshetsz filmeket, de nem csak így....

Tuti filmek filmadatbázis

Tuti filmek filmadatbázis

A legjobb hely, ha filmről vagy színészről keresel információt mert több mint húszezer film tartalmából és több mint százezer színész filmográfiájából biztos megtudhatod, hogy a filmek miről is szólnak, kik szerepelnek bennük, de még néhány sajtófotót is láthatsz ami szintén sokat segíthet egy film kiválasztásában.

Tuti menü