Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar filmforgalmazók képes leírás - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu
részletek »

Magyar filmforgalmazók - Online Mozi - Moziflmek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinefilmek.tlap.hu » Magyar filmforgalmazók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Budapest Film

Budapest Film

Minden ami filmekkel és mozival kapcsolatos. Újdonságok, hírek, moziműsorok valamint házimozi magazin az igazi filmrajongóknak. Oldalunkon kedvező árakon meg is vásárolhatja kedvenc filmjeit, hogy a legkitünőbb minőségben bármikor újranézhesse azokat.

Intercom

Intercom

Az InterCom a filmforgalmazás, videó és DVD forgalmazás mellett televíziós filmjogok kereskedelmével, moziüzemeltetéshez kapcsolódó menedzsment szolgáltatásokkal és tanácsadással áll a mozirajongók rendelkezésére.

Odeon

Odeon

Odeon regionális médioktatási központ. Az Odeon klasszikus alkotások, életművek és az art mozihálózatban bemutatott filmek kiadója és forgalmazója. Weboldalunkon minden megtalálható ami csak kapcsolatos a filmekkel, érdemes felkeresni!

Premierfilm

Premierfilm

Hírek, pletykák, mozielőzetesek, premierfilmek, mindezek jól átláthatóan és egy helyen. Továbbá van egy webáruházuk is, ahol online tudsz friss DVD filmeket, Blu-Ray filmeket vásárolni. Megtalálsz még az oldalon Tv-műsorokat, híreket, kritikákat és játékokat is.

UIP Duna

UIP Duna

Az UIP-Dunafilm az egyik legnagyobb magyar filmforgalmazó vállalat, mely a magyar filmforgalmazó piacon a második helyet foglalja el. Filmjeik nagy része külföldi licenc alapján behozott produkciók, a Paramunt Picture filmstúdió, a Universal Pictures és a DreamWorks. Filmjeikről itt tudsz meg a legtöbbet.

Tuti menü